GUTTER 19
U21-gruppa består av spillere som holder junioralder, samt seniorspillere som vi mener har potensial til å ta steget opp til å bli A-spillere i Pors før ila. sine to første år som seniorspillere. I tillegg taes yngre spillere opp om de er klar for det.

GUTTER 16

G16-kullet i Pors er et stort kull med over 40 spillere. Laget ble kretsmestere i 2023-sesongen og kjemper videre for enda mer utvikling kommende sesong. Her har vi tilrettelagt opplegg for både spillere som er meget ambisiøse innenfor fotballen og ønsker å nå proffdrømmen, men også for dem som ønsker å spille med kompisene sine.

G 16
G 14
GUTTER 14
G14 er inne i sitt første år med 11er fotball. Utvikling av hele gruppa er fortsatt et nøkkelord for gruppa, men det jobbes mer med struktur som lag enn det har blitt gjort tidligere på mindre spillflater. Gutta trener 3-4 økter i uka. Alle trener sammen, og spillerne får både vanlige treninger og rolletrening på sine spesifikke posisjoner.

GUTTER 13

G13 er vårt første kull i ungdomsfotballen. De går inn første sesong med seriespill og tabell. Fokuset her er fortsatt stor på individuell og kollektiv utvikling. Gutta trener tre økter i uka. Alle trener sammen, men det differensieres på trening og kamp for best mulig utvikling og mestring for hver enkelt spiller.

G 13
General Sponsor
Skagerrak sparebank