Pors For Porsgrunn banner

Personvernerklæring for Pors FotballInnledning:

Velkommen til Pors Fotball.

Vi er forpliktet til å beskytte personvernet til våre medlemmer, frivillige og besøkende på vår hjemmeside. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker og beskytter personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.

Datainnsamling:
Vi samler kun inn personopplysninger som er nødvendige for å tilby våre tjenester. Dette kan inkludere navn, kontaktinformasjon, betalingsdetaljer og informasjon relatert til fotballaktiviteter.

Bruk av Informasjon:
Opplysningene vi samler inn brukes til å administrere medlemskap, organisere arrangementer, og forbedre våre tjenester. Vi vil også bruke kontaktinformasjonen din for å holde deg informert om klubbnyheter og arrangementer, med mindre du velger dette bort.

Deling av Informasjon:
Personopplysninger vil ikke bli delt med tredjeparter uten ditt uttrykkelige samtykke, med mindre det er påkrevd ved lov.

Sikkerhet:
Vi har implementert passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte personopplysningene dine mot uautorisert tilgang, endring, tap eller ødeleggelse.

Dine Rettigheter:
Du har rett til å be om tilgang til, rettelse eller sletting av dine personopplysninger. Du kan også motsette deg eller begrense behandlingen av dine data.

Kontakt:
For spørsmål om vår personvernerklæring eller informasjon vi har om deg, kan du kontakte oss via post@porsfotball.no

Denne personvern erklæringen ble sist oppdatert 15.12.23.