Gumpens Auto Cup i 2024 også !!

Morten Kvelland

Gumpens Auto Grenland AS har forlenget avtalen med Pors Fotball ut 2024. Telemarks lengst levende fotball cup skal fortsatt hete Gumpens Auto Cup. Vi i Pors er utrolig takknemlige for at Gumpens Auto Grenland er med på vårens vakreste eventyr i år også. Bedriften har være en stor støtte spiller for oss de siste 8 årene, Gumpens har bidratt slik at alle mellom 6-12 år kan komme på Gratis Cup hos oss den siste helgen i mai.

Q8 Sportback e-tron

Gumpens Auto Grenland har 110 ansatte. Vi tilbyr salg av nye og brukte Volkswagen personbiler. Du finner alt fra splitter nye elbiler og hybridbiler til et stort utvalg nyere bruktbiler fra Volkswagen. I tillegg har vi både lager av bildeler og autorisert bilverksted for Volkswagen. Vi er opptatt av kundetilfredshet og jobber hver dag for å skape svært fornøyde kunder.

ID.7

Lys på en prøvetur eller en bilprat, stikk innom det “lille” bygget rett over gata fra Pors. Du kan ikke unngå å legge merke til det.. bygget strekker seg en 1/3 del nedover Melkeveien. Lokalene huser både Volkswagen og Audi.

Har du ikke meldt laget ditt på cup enda? Følger linken her for å melde deg på: https://www.porsfotball.no/gumpensautocup

Link til forhandler hjemmesider:

Audi: https://grenland.audi.no/

Volksvagen: https://www.volkswagen.no/no/bilforhandler-bilverksted/grenland.html