Første frokostmøte for samarbeidspartnere i 2024

Morten Kvelland

I går, 15.2, var det duket for årets første samling, sammen med våre samarbeidspartnere. Lokasjon var denne gang lagt til Comfort Hotel midt i hjertet av Porsgrunn, nemlig på Kammerherreløkka. Først var det litt god hotellfrokost før vi fikk flere interessante innlegg. Totalt var det omkring 50 ivrige deltakere til stede, vårt beste oppmøte på veldig lenge!

Tema for samlingen var verdier og bærekraft. Vi fikk i tur og orden høre fra dyktige folk som er en del av vår sponsorpool. Først var det velkomst fra hotelldirektøren selv, Teo Luisa, som fortalte om veksten i hotellvirksomheten i Porsgrunn de siste årene og om spennende planer i Porsgrunn og omegn fremover. Deretter ble vi presentert årets program og oppsvinget som har skjedd på ærverdige Wrightegaarden av daglig leder Jørn Akerhaugen.  
Videre var det verdier som var den blå tråden gjennom innlegg fra politikken, representert ved Høyre-politikker Mahmoud Farahmand – som også er en ivrig forelder i Pors-fotballen.  
Deretter var det det Ove Mellingen fra TA, som med glimt i øyet fortalte om hvordan det lot seg gjeldende i medier og da spesielt i egen avis. Før det til slutt var et innlegg om hvordan vi jobber med våre verdier i egen klubb av ungdomsfotballansvarlig og U21-trener Anders Grohs.

Til slutt rakk vi også å prate litt om planene vi har for et bærekraftig stor-anlegg på Vessia, med bytte til miljøvennlige kunstgressbaner, samt drømmen om et 0-utslipps hallanlegg på anlegget. Her fikk vi også høre fra Anne Mjelva og Naturvernforbundet i Grenland, som er en viktig «støttespiller» i jakten på et miljøvennlig og bærekraftig anlegg.  

Alt i alt en veldig vellykket dag sammen med viktige, dyktige og inspirerende samarbeidspartnere. Ønsker du å være en del av våre samlinger og vårt pool av partnere, ta gjerne kontakt med daglig leder Gert Willumsen for en uforpliktende prat på gert@porsfotball.no

Et bilde som inneholder innendørs, klær, person, mannAutomatisk generert beskrivelse

Et bilde som inneholder innendørs, tekst, mann, klærAutomatisk generert beskrivelse

Et bilde som inneholder innendørs, klær, bord, møblerAutomatisk generert beskrivelse
Et bilde som inneholder innendørs, klær, møbler, veggAutomatisk generert beskrivelse

Et bilde som inneholder innendørs, mann, klær, presentasjonAutomatisk generert beskrivelse