Om oss

Vi er stolte av hvem vi er, og hvor vi kommer fra.

               PORS FOTBALL

PORS FOTBALL'S HISTORIE IGJENNOM 104 ÅR! 

Pors hadde sitt 100-årsjubileum i 2005. Historien startet altså i 1905 med en gjeng guttunger med hjemmelaga ball, årsmøte i en låve og kontingent på 10 øre. Klubben ble stiftet 25. Mai 1905 av Karl Tranberg og Karl Andersen og da under navnet Lyn. På flere årsmøter framover kom det forslag om å melde klubben inn i Norges Fotballforbund (NFF). I 1912 ga NFF en tilbakemelding om at de hadde et krav til å ta opp klubben; nemlig at klubben skiftet navn da NFF allerede hadde to Lyn-klubber (Gjøvik-Lyn og Lyn, Oslo). Dermed kom forslag om navnet Pors etter Myrica Gale - blomsten som vokser i Porsgrunnsområdet og som også har gitt sitt opphav til bynavnet. Heretter var det ingen tvil om hvor klubben hørte hjemme.

Gi grasrotandelen til Pors!

Støtt Pors Fotball når du tipper ved å oppgi Pors Fotball som mottaker av din andel

Ordningen med grasrotandelen har nå trått i kraft. Når du leverer din lottokupong eller tippekupong hos kommisjonæren, må du huske å si:
"Jeg ønsker at min grasrotandel går til Pors Fotball, org.nr 988 010 626".

Vi gjør oppmerksom på at IF Pors også har registrert seg, og dersom du velger IF Pors går ingenting av grasrotandelen til fotballen! Når du har registrert deg vil du hver gang du tipper se på displayet hvem din grasrotandel går til og hvor mye penger du nå har bidratt til for Pors Fotballen! Enklere blir det ikke! 

Dette gjelder alle spill fra Norsk Tipping, ikke bare fotballspill. KLIKK HER


Pors Fotball i media

Her finner du oss