Scoringsklubben

Støtt din favorittklubb Pors Fotball

BLI MED PÅ SCORINGSKLUBBEN 2020

I samarbeid med Elkjøp, Circle K og Pizzabakeren inviterer Pors Fotball deg med hjerte for klubben til å delta i vår eksklusive scoringsklubb. Du velger det beløpet du ønsker å støtte for hver scoring Pors Fotball A-lag i serie- og cupkamper i sesongen 2020.
2019 sesongen scoret vi 42 mål i seriekampene.
Vi vil oppfordre så mange som mulig av våre medlemmer, foreldre, besteforeldre, venner, kollegaer, sponsorer og andre interesserte til å melde seg inn i scoringsklubben til Pors Fotball.
REGLER
- Betaling via kort, vipps eller faktura etter endt høstsesong og ved sesongslutt
- Premie på hver hjemmekamp til en i scoringsklubben, blir trukket i pausen.
- Hovedpremie trekkes etter siste hjemmekamp
- Medlemskapet er løpende til det blir aktivt avsluttet
Hovedpremien: 65 Tommers TV, 500 kroner i drivstoff på Circle K Pors
Bli med på moroa - Bli medlem av scoringsklubben!

De fleste velger fra kr 10,- til kr 50,- pr mål for sesongen. Hva velger du?
Husk at det er lov å sette et maksbeløp for sesongen. Valget er ditt.

Hvor mange mål scorer lagene pr sesong?

Pors Fotball Herrer A-lag scoret 42 mål i fjor. Siden vi fortsatt er i samme divisjon har vi ambisjoner om å score minst 55 mål i 2020-sesongen.


Velg kort eller faktura

Velger du KORTBETALING vil det bli automatisk trukket valgte beløp ganger antall mål hver måned.
Du velger selv hvilket kort du ønsker å registrere.
Det kan være ditt bank- eller kreditt-kort. 
Fordelen ved å velge kort er at du vil bli trukket antall mål som er scoret hver måned under hele sesongen. Da vil det bli trukket underveis små beløp hver måned. Se eksempel under.

Velger du FAKTURABETALING vil du bli trukket to ganger i året: Etter halvspilt sesong (1. august) og endt sesong  ( 1. november). 
Fordelen ved å velge faktura er at en bedriftskunde kan få et bilag til sitt regnskap. Privatkunder kan også benytte seg av dette valget om ønskelig.

Vi tar et eksempel:
Lasse velger å støtte Pors Fotball Herrer A lag med kr 20,- pr mål for kommende sesong og for å ha full kontroll så velger han i tillegg en Maksgrense på kr 2.000,- for sesongen (valgfritt).

Hvis Pors Fotball Herrer A-lag scorer 80 mål for sesongen vil det bli totalt kr 1600,-

Velger Lasse KORT vil det derimot kun bli trukket eksakt antall beløp i forhold til antall scoringer den måneden. Hvis det ble scoret 12 mål i april vil det bli trukket 240,- og scoret det 8 mål i mai blir det trukket 160 kr fra Lasse samme måned.

Velger Lasse FAKTURA vil det bli trukket 2 ganger i året; etter halvspilt sesong og endt sesong. Hvis det etter halvspilt sesong er scoret 36 mål vil det bli sendt ut en faktura på kr 720,- i juni og hvis det da scores 44 mål (totalt 80 mål) vil Lasse motta en faktura på kr 880,- i oktober.