Scoringsklubben
Støtt din favorittklubb Pors Fotball

BLI MED PÅ SCORINGSKLUBBEN 2018

Vil du være med å skape ekstra engasjement og spenning rundt hver kamp denne sesongen? Da er det bare å bli med på scoringsklubben!  Alle som deltar i scoringsklubben er med i trekningen av fine premier på hver hjemmekamp.

Velg hvilket av våre A-lag du ønsker å støtte

De fleste velger fra kr 10,- til kr 50,- pr mål for sesongen. Hva velger du?
Husk at det er lov å sette et maksbeløp for sesongen. Valget er ditt.

Hvor mange mål scorer lagene pr sesong?

Pors Fotball Herrer A-lag scoret 84 mål i fjor. Siden vi fortsatt er i samme divisjon har vi ambisjoner om å score minst 80 mål i 2018-sesongen.

Pors Fotball Dame A-lag scoret 96 mål i fjor, men siden de nå er rykket opp til 2. div vil vi kanskje score færre mål dette året. Vi håper på minst 60 scoringer, men håper selvfølgelig på å slå fjoråret.

Velg kort eller faktura

Velger du KORTBETALING vil det bli automatisk trukket valgte beløp ganger antall mål hver måned.
Du velger selv hvilket kort du ønsker å registrere.
Det kan være ditt bank- eller kreditt-kort. 
Fordelen ved å velge kort er at du vil bli trukket antall mål som er scoret hver måned under hele sesongen. Da vil det bli trukket underveis små beløp hver måned. Se eksempel under.

Velger du FAKTURABETALING vil du bli trukket to ganger i året: Etter halvspilt sesong ( 1. august ) og endt sesong ( 1. november ). 
Fordelen ved å velge faktura er at en bedriftskunde kan få et bilag til sitt regnskap. Privatkunder kan også benytte seg av dette valget om ønskelig.

Vi tar et eksempel:
Lasse velger å støtte Pors Fotball Herrer A lag med kr 20,- pr mål for kommende sesong og for å ha full kontroll så velger han i tillegg en Maksgrense på kr 2.000,- for sesongen (valgfritt).

Hvis Pors Fotball Herrer A-lag scorer 80 mål for sesongen vil det bli totalt kr 1600,-

Velger Lasse KORT vil det derimot kun bli trukket eksakt antall beløp i forhold til antall scoringer den måneden. Hvis det ble scoret 12 mål i april vil det bli trukket 240,- og scoret det 8 mål i mai blir det trukket 160 kr fra Lasse samme måned.

Velger Lasse FAKTURA vil det bli trukket 2 ganger i året; etter halvspilt sesong og endt sesong. Hvis det etter halvspilt sesong er scoret 36 mål vil det bli sendt ut en faktura på kr 720,- i juni og hvis det da scores 44 mål (totalt 80 mål) vil Lasse motta en faktura på kr 880,- i oktober.