Nyheter
Siste nytt fra Pors Fotball

Eben Koranteng skrev i dag under kontrakten som gjør ham til Pors-spiller. Kraftspissen med en fortid i Urædd, Odds BK og Notodden FK hadde tilbud fra flere klubber, og vi er veldig fornøyde med at valget fallt på oss.

Kampuka uke 25

17.06.2019

Da går vi inn i den siste uka før de yngste spillerne våre tar sommerferie, og det blir litt av en avslutningsuke. Damelaget skal i aksjon to ganger, gutta tar imot Bryne2 i en kjempeviktig kamp lørdag og flere av de yngre lagene skal gjennom spennende kamper. Slik ser uka vårt ut:

Kampuka uke 24

11.06.2019

Uka startet i går med 2.pinsedag, hvor rekruttene våre var i aksjon. De slo helt fortjent Skarphedin 2-0 på stadion. I dag braker det løs for de yngre lagene våre, og slik ser uka vår ut:

Kampuka uke 23

03.06.2019

En ny uke gryr, og denne uka spiller vi blant annet to hjemmekamper med A-laget. Den første allerede i dag. Slik ser uka ut for våre lag:

Kampuka uke 22

27.05.2019

Gumpens Auto Cup er over og A-lag Herrer har kampfri - men det er masse aktivitet for andre Pors-lag den kommende uka. Slik ser den ut:

Programmet for Gumpens Auto Cup er endelig klart. Vi takker deltagerlagene for at de har smørt seg litt med tålmodighet, da vi gikk noen dager på overtid for å få plass til noen ekstra lag.