Nyheter
Siste nytt fra Pors Fotball

To av våre trenere for Pors G16 flytter etter sommeren, og nå søker vi etter erstattere som ønsker å jobbe med et stort og spennende kull.

Vi ønsker din hjelp til å dra klubben mot enda nye høyder. For at det skal kunne skje tror vi at dine meninger er viktige. Vi vet at det er mange resurser i klubben vår som vi ikke benytter oss av. Derfor vil vi med dette minne deg på å ta frem alle dine råd og tips, gode ideer, ris...

Jonas Langeland signerte i dag en kontrakt, som gjør ham til Pors-spiller ut sesongen 2019. Dermed gjenforenes han med pappa Jan Roger, som er assistenttrener for A-laget.

Simen Thorsen heter vår siste spiller i årets A-stall. Sekstenåringen krabbet under gjerdet til Pors-banen for første gang i en alder av drøye tre år, og har blitt her siden.

Det nærmer seg sommerens høydepunkt, Tine Pors Fotballskole på Pors Stadion. Er din sønn eller datter klar for en uke med fotball-lek og moro, nye venner, merketaging, Fotball-VM og mye mer?

Vi ønsker LEARN velkommen som ny sponsor i Pors Fotball.
Dette vil gi klubben og DEG som Pors'er gode fordeler.
Takk til Morten Sem og Idar Nykås for velvillighet og gode løsninger for samarbeid. Ser frem til et godt samarbeid de neste årene.
Sjekk ut mer av avtalen her