Nyheter
Siste nytt fra Pors Fotball

Pga de nye smittevern reglene som er innført under arrangement ser vi ikke noen annen mulighet enn å avlyse årets Gumpens Auto Cup. Vi har ventet i det lengste, men det ser ikke ut til å komme noen endringer i arrangement regler og med den nye smitte situasjonene i landet skjer dette neppe. Dette er sterkt beklagelig, men vi er...

NFF Telemark inviterer til trenerkveld på Pors klubbhus Tirsdag den 11. August klokken 17.00. Her kommer Landslagstrener for U21 Leif Gunnar Smedrud, Guttlandslags trener for G 15/17 Jan Peder Jalland og spille utvikler i NFF Telemark Trine Rønning. En kveld med faglig påfyll og erfaringsutveksling.

2-4.oktober vil Pors og Hei arrangere Porselenscupen 2020. Dette er en ungdomsturnering, som spilles på kunstgress, og dette er første gang to av de største klubbene i Porsgrunn samarbeider.

Da er datoen satt for Gumpens Auto Cup 2020, den går av stabelen den 5. og 6. September. Dette er en GRATIS CUP for alle barn mellom 6 og 12 år. Så er dere lysten på å delta på Porsgrunn's eldste barne Cup, meld på laget deres. Her får du: