Vi søker nye trenere til Pors G16

13.07.2018

To av våre trenere for Pors G16 flytter etter sommeren, og nå søker vi etter erstattere som ønsker å jobbe med et stort og spennende kull.

Pors G16 består av over 40 spillere, født i 2002 og 2003. Disse utgjør tre lag i seriesystemet, og trener i to grupper - fire dager i uka. En trener fra trenerteamet blir med videre, i tillegg til meget velfungerende foreldrekontakter, lagledere og trenerkoordinator.

Vi søker etter hovedtrener: Skal lede Pors1 i kamp, og har hovedansvar for treningsgruppe 1. Treningsopplegg for begge grupper utarbeides i samarbeid med trenerteam. Vil i tillegg jobbe tett med trenerteam G19/rekrutt, i forhold til hospitering og utviklingsmål for enkeltspillere. Ved behov inkluderes også kampledelse for Pors2 og/eller Pors3.

Vi søker etter Assistenttrener: Skal lede Pors2 eller 3 i kamp, og har ansvar for treningsgruppe 2, i samarbeid med fungerende assistenttrener og hovedtrener. Kan også fungere som assistenttrener treningsgruppe 1/Pors 1 i kamp.

Engasjementet gjelder i første omgang fra 15.august og ut sesongen, men for rette personer vil det være veldig aktuelt med et utvidet engasjement. Om man ønsker å begynne før 15.august er det også mulig.

Interessant? Kontakt Kyrre Jansen, på tlf 908 84 708 eller på mail: Kyrre@porsfotball.no

Søknadsfrist snarest.