To perler - og vi er videre i cupen!

27.04.2017

Det var aldri tvil om hvem som var det beste laget, da vi tok i mot Fram Larvik i dag. Gutta var tydelig innstilte på å revansjere den dårlige sesongstarten, og Petter Belsviks menn fikk unngjelde i samfulle 90 minutter.

De blå var på fra første spark på ballen, og etter 11 minutter leverte Kim Bentsen kanskje årets spark på ballen - ihvertfall i Grenland, da han knuste et frispark i krysset.

Det burde kanskje ha vekket et litt tamt bortelag, men istedet var det vi som fortsatte å stå fram - og med litt tur kunne vi ledet med både to og tre til pause, uten at Fram Larvik produserte en eneste målsjanse i omgangen.

Etter hvilen fortsatte det gode Pors-spillet og det var helt fortjent da Sondre Lindgren Larsen dunket inn sin første tellende scoring i Pors-drakt etter kun syv minutter av omgangen.

Etter det flyttet Fram seg høyere i banen, likevel var det vi som produserte de største sjansene ut kampen - og både Granit Shala, Kim Bentsen og Sondre Lindgren Larsen kunne økt ledelsen mot slutten. Derfor var det helt fortjent da dommeren blåste av på 2-0, og vi er videre til 2.runde. 

Nå er alt opp til NFF, vil de ha fotballfester eller vil de ha tomme tribuner i NM? Vi vet hva vi vil, og det er Odd og Fagermo på Pors Stadion. Heia de blå!

Se målene her:

Les hva lokalavisene skriver:

PD

TA

Varden