To ganger Lauritsen da Pors slo Fløy

05.03.2017

Tobias Lauritsen har vist gryende form i de siste treningskampene. Lørdag gjorde han kanskje sin beste kamp i den blå drakta så langt da vi slo Fløy 3-1 på Pors Stadion.

Midtbanespilleren sendte oss i ledelsen tidlig i første omgang, etter en god corner fra Kim Bentsen. Ulf Riis vant hodeduellen på bakre stolpe, og rett foran vår tidligere keeper Andreas Hoppestad pirket Tobias ballen i mål.

Det var vi som var det førende laget ut omgangen, med et Fløy-lag som aldri fant utav hvordan de skulle presse oss. Likevel var det Fløy som fikk omgangens største sjanse da nok en tidligere Pors-spiller, Tony Vo, avsluttet fra 14 meter. Skuddet fikk Anders Klemensson slått til corner.

I andre omgang gikk Fløy høyt ut for å utligne tidlig, noe som gav oss gode sjanser til å kontre. Det ga utteling to ganger, på to ganske like scoringer. Granit Shala slo ut i feltet fra høyresida og Kim Bentsen og Tobias Lauritsen dunket inn hvert sitt skudd. Fløy fikk en redusering etter cirka 70 minutter, men seieren var aldri truet - i tillegg brant vi også et straffespark. 

3-1 hjemme mot et Fløy-lag som har kraftig forsterket seg siden i fjor er der vi ønsker å være nå, og vi har flere spillere i bakhånd som sto over i går. Likevel minner vi på at dette kun var en treningskamp og det er over en måned til man begynner å dele ut poengene. Frem til det skal vi fortsette å jobbe godt, slik at vi er best mulig forberedt når serien sparkes i gang 17.april borte mot Sola.

Startoppstilling: Anders Klemensson - Atle Thommesen, Ulf Riis, Nemanja Mladenovic - Kjetil Svarteberg, Kim Bentsen, Tobias Lauritsen, Christoffer Knutsen - Granit Shala, Tarjei Fiskum, Fredrik Næss.

Benyttede innbyttere: Sondre Lindgren Larsen, Kenneth Kristiansen, Leo Gashi og Simen Anthonsen.

Neste treningskamp: 15.mars kl 19.00 mot Express, spilles i Risør.