Tap på overtid av ekstraomgangene

18.04.2018

Det ble et 1-2 mot Notodden, da bortelaget scoret etter en corner i 121 minutt, og selv om vi depper litt nå går vi fra kampen med en god følelse.

Etter en jevnspilt førsteomgang tok vi over banespillet etter pause, og det var mot spillets gang da banens gigant Akiyemi klinte ballen i krysset fra 25 meter etter 71 minutter. Seks minutter senere var i ajour, etter en fantastisk prestasjon av Vegard Kongsro. Han dro seg fri ute til venstre, forserte to mann og satte ballen utagbart i keepers lengste hjørne. Bare minutter etter mente hele stadion, unntatt dommeren, at vi skulle hatt straffespark.

Inn i første ekstraomgang fortsatte vi det gode spillet, og minuttet før pause var Håvard Halvorsen centimeter fra å heade oss i ledelsen. I andre ekstraomgang begynte det å røyne på kreftene, men vi holdt stand mot straffekonkurranse helt til Notodden fikk en corner på overtid. Der dukket Akiyemi opp igjen og headet Obos-ligalaget videre til andre runde.

En heltmodig innsats av våre blå, men dessverre holdt det ikke helt inn. Vi fortsetter å jobbe videre, og ønsker Notodden FK lykke til videre i cupen.

HEIA DE BLÅ!