Storseier på Jørpeland - nå byr vi til fest mot Odd!

20.05.2017

- Urettferdig, sa Staal Jørpeland, da vi gikk til pause med 3-1 ledelse. Etter kampen sto det 8-2 til de blå på resultattavla, og da var nok begge lag enige om at vi fikk med tre helt fortjente poeng hjem til Porsgrunn.

Granit Shala satte inn 1-0 rett fra avspark, selv om hjemmelagat begynte med ballen, men bare fem minutter senere sto det 1-1 da seriens toppscorer, Even Østensen, satte inn sin scoring nr 8 for sesongen.

Da tok Staal kontroll over kampen, og presset på for ledelse, men det var vi som skulle score to ganger til før pause. Først ved Tobias Lauritsen, som headet inn et innkast - før Kim Bentsen satte nok en straffe i kassa. Dermed sto det 3-1 til pause.

Etter hvilen var Granit nok en gang frempå, og la på til 4-1, men Staal reduserte igjen kun fem minutter senere. Det finnes ikke noe mer nerverpirrende enn å sitte og trykke oppdater på mobilen om og om og om igjen under en slik kamp, men de siste 10 spilleminuttene var dette bare en fryd. 

Benken foretok nok en gang gode bytter, og Seb 5-2, Leo 6-2, Roms 7-2 og Leo 8-2 sørget for at pizzaen smakte ekstra godt på hjemturen. Topplaget Staal ble regelrett utklasset på hjemmebane, og vi passerte dem likegodt på tabellen samtidig.

Nå gleder vi oss til cupfest mot Odd onsdag kl 18.00, billettsalget er allerede i gang - og du kan kjøpe billetter på Spar PP-senteret, Kroa Vest, Pors-brakka og på Odd Stadion. Håper vi ses på kamp. Heia de blå!

Dette skriver lokalavisene:

PD
TA
Varden

Også Strandbuen da.