Stinn brakke på første klubbkveld

02.02.2018

Onsdag 31.januar ble årets første klubbkveld arrangert på Pors Klubbhus, med stor suksess.

Klubbkveld er et nytt konsept av året hvor vi inviterer medlemmer, foreldre, spillere, trenere, ledere og andre Pors-interesserte til en sosial samling den siste onsdagen hver måned - med gratis kveldsmat og varm og kald drikke.

Onsdagens samling ble innledet av styreleder (og bursdagsgjest) Thomas Robertsen, før de besøkende forsynte seg av matbordet med rikelig utvalg fra SPAR PP-senteret. Deretter var det satt av en time til hyggelig prat før vi ga ordet til Erik Skredtveit, som leder årets sportslige ressursgruppe. Han presenterte resten av sitt team, bestående av Jan Magnussen, Jan Roger Langeland og Tor Arne Størlan. Velkommen tilbake til de to sistnevnte, som har mange tiårs erfaring i Pors, og som nå er tilbake i verv for klubben. Det setter vi veldig pris på.

Etter Erik hadde gjort litt rede for hvilke oppgaver ressursgruppa skal jobbe med, fikk Morten Røh Pettersen fri litt de fremmøtte. Han leder årets arrangementskomité, som blant annet skal styre opplegget rundt hjemmekamper for A-lag damer og herrer, samt rekruttlaget. De ønsker flere frivillige inn, og skulle du eller noen du kjenner ha lyst til å bidra er det bare å ta kontakt med administrasjonen eller Pors-kafeen. Du finner dem på klubbhuset mandag til lørdag mellom kl 09.00 og 11.00. Kafeen altså, administrasjonen er her enda oftere.

Siste innslag for kvelden sto leder av Pors Barn & Ungdom, Per Kjetil Sørensen, for. Han informerte litt om klubbens viktige rekrutteringsarbeid, og om arrangementer og planer for sesongen.

Neste klubbkveld på Pors Klubbhus blir onsdag 28.februar kl 18.00-20.00. Da skal blant annet damelaget fortelle litt om sine tanker for sesongen, og du er selvfølgelig hjertelig velkommen!