Sliteseier mot Storm

20.02.2018

Etter tre klare seire i årets første treningskamper måtte vi slite for å vinne borte mot et godt Storm-lag tirsdag kveld. Positivt at vi nok en gang scorer fire mål, men spillemessig var vi langt under pari denne kvelden.

Det var hjemmelaget som tok tak i kampen fra avspark, mens vi så mest ut som vi hadde startet morgendagens vinterferie. Etterhvert hevet vi oss noe, og Ulf Riis headet inn 1-0 på en corner. Det burde vært en vitamininnsprøytning for Pors-gutta, men istedet var det Storm som fortsatte å presse på og helt fortjent utlignet til 1-1. Kun minutter senere var imidlertid Sander Sjøstrøm frempå og headet oss i ledelsen igjen, etter et perfekt innlegg fra Vegard Wrålid.

Storm ga likevel ikke opp, og fortsatte å skape store sjanser og minutter før pause utlignet de igjen. Nok en gang brukte Sander Sjøstrøm kort tid på å sende oss tilbake i ledelsen, og vi kunne gå til hvilen med en noe flatterende 3-2 ledelse.

De første tjue minuttene av andre omgang fortsatte Stormrane å yppe seg, men utover i kampen ble de slitne og åpnet opp store rom - noe Kjetil Svarteberg utnyttet fire minutter før slutt. Pasningen hans fant 17 år gamle Gulled Omar, som fosset alene mot keeper og sikkert satte inn 4-2. Da trodde de fleste at spenninga var over på Kleiva, men to minutter senere fikk Storm straffe og var tilbake i kampen igjen. Vi nektet imidlertid hjemmelaget å komme til flere sjanser, og kontrollerte inn seieren mot slutten.

4-3 slutt, og vi står med fire av fire seire i år før Urædd venter neste onsdag 28.02 kl 19.00 på Pors KG2. Nå blir det fortjent vinterferie på gutta fra og med etter trening i morgen, før vi samles igjen mandag.

Vi takker Storm for kampen, og ønsker lykke til i årets Regionsliga.