Se hvem som er tilbake

09.02.2018

Etter tre sesonger i A-stallen takket Leo Gashi for seg i desember i fjor. Nå har han heldigvis ombestemt seg, og i går signerte 21 åringen en kontrakt som gjør ham til Pors-spiller for de neste to sesongene.

Den driblesterke unggutten står med 50 A-kamper og 6 scoringer i Pors-drakta, og er en spiller vi er veldig fornøyde med å få tilbake i stallen. Etter en litt trøblete vårsesong i fjor, kom Leo i kjempeform utover høsten og visste virkelig frem potensialet sitt i de siste kampene av sesongen - hvor han tidvis herjet med motstanderlagene. Dette er takter vi gleder oss til å se mer av.

Velkommen tilbake, Leo!

PS: Leo er i troppen allerede i kveld, da Tommy Svindal Larsen og hans spillere setter kursen for Grimstad og treningskamp mot Jerv kl 19.00. Kamptroppen består av: Birger Stangnes, Anders Klemensson, Vegard Kongsro, Vegard Wrålid, Jonas Sandnes, Ulf Riis, Christoffer Knutsen, Elie Kayitana, Fredrik Dørsdal, Kim Bentsen, Sondre Lindgren Larsen, Victor Vindfjell, Leo Gashi, Kjetil Svarteberg, Daniel Lauritzen og Håvard Halvorsen.