Nå trenger vi din hjelp!

02.04.2020

Vi som klubb har de siste ukene også deltatt i den nasjonale dugnaden for å slå ned koronaviruset. Vi har stengt all aktivitet på anlegget, i tidsrommet mars-juni ser vi i år ut til å gå glipp av over 1 million kroner. Dette er inntekter som skulle dekke kostnadene våre til langt ut på høsten. Vi håper at du/dere også vil være med på vår lille dugnad for å holde liv i klubben.

Foreløpig er all organisert idrett forbudt fram til 13. april i Porsgrunn. Anlegget i PORS er stengt, kamper og cuper er avlyst/utsatt. De neste månedene er fylt med usikkerhet. Likevel har vi utgifter som fortsatt må dekkes.

I mars betalte vi påmelding for alle lag over 14 år til årets seriespill. Utstyr er kjøpt inn til alle lag. Avdrag og renter fortsetter å løpe på våre to kunstgressbaner. Driftskostnader de 3 første månedene er på over 1,1 mill. Dette blir «litt» lavere de neste månedene. 

Medlemsinntekter, trofaste samarbeidspartnere og god kontroll har sikret økonomien vår i de siste årene. Men dette blir ikke et vanlig år. Utsettelse av vår største dugnad og viktigste inntektskilde sammen med Gumpen cup og TINE fotball skole. Setter dette sine spor! Dette er inntekter som skulle sikre året og vi skulle kunne senke skuldrene å sette fokus på å bygge/utvikle klubben. Men vi må nå bruke denne tiden på å se på andre måter å holde hjulene i gang.

Siden vi i år har valg å utsette vår vante dugnad og står i fare for å miste både Gumpen Auto Cup og fotballskolen i juni, velger i å prøve oss på et virtuelt lotteri. For å unngå fysisk kontakt og smittefare har vi valgt å digitalisere lotteriet. 

Vår oppfordring til alle:

  • Ring eller send melding til familie, naboer og venner for å høre om de vil støtte PORS! Bruk Snap, Instagram, Facebook, Tik Tok eller Linkedin til å selge.
  • Kjøp lodd på VIPPS #517376, hvert lodd koster 10 kr,- Du kan kjøpe så mange du vil. Så kjøper de 10 lodd VIPPSER du 100 kr,-
  • Merk kjøpet ditt med navnet ditt så er du med i trekningen. Trekningen er på selveste 17. mai, hovedpremien er en 65" TV.

Vi håper at vi snart kan vende tilbake til den hverdagen som vi alle lengter etter - med felleskap og gode opplevelser i PORS.

Ta vare på klubben din. Ta vare på hverandre. Heia de blå!!

Mvh

Gert WIllumsen
Leder, PORS Fotball
Vessia, 2. April 2020