HEDERSMANN

18.10.2021

Kjære Thomas

I dag.... i dag fikk jeg den utrolig triste beskjeden om at vi aldri mer skulle møtes på denne jord. Jeg satt der du elsket å være etter familie og jobb, nemlig på PORS. Jeg satt på kafeen med gamlegutta, da telefonen ringte og beskjed om at du hadde forlatt oss kom. Tiden stoppet og alt rundt meg smuldret opp, alt ble tomt. All støyen rundt meg ble borte, jeg ble dratt bort til et annet univers. Livet er så utrolig urettferdig, du hadde ikke rukket å bli 50 engang. Du var en mann i din beste alder og ble så alt for fort revet bort. Vi i PORS Fotball kommer aldri til å glemme deg, Thomas du var PORS, Alltid POSITIV, OFFENSIV med visjoner, RAUS til 1000 og SOLID hel ved. Og for å bruke dine egne ord «Meget oppegående»

Thomas i dag fikk pors en blå stjerne på himmelen, du er den blåeste og klareste stjernen der opp. Du kommer til å vise vei for oss alle, vi kommer ikke til å glemme deg.

TAKK FOR ALT DU HAR GJORT FOR KLUBBEN.

Våre tanker og dypeste medfølelse går til nærmeste familie, ord blir fattige på en slik dag.

Vi kommer til å hedre Thomas med 1 minutts applaus og spille med sørgebånd på vår hjemme kamp nå på lørdag for og hedre deg på vår måte.

Hvil i fred Thomas du var og er en hedersmann.

Gert Willumsen

Leder

Pors Fotball