Et steg i riktig retning

12.05.2020

Vi i styret i Pors Fotball har bestemt å oppheve alle permitteringer klubben har hatt fra og med den 18. mai. Samfunnet er på vei tilbake til normalen sakte men sikkert. Pors fotball ønsker å følge dette. Vi har et ansvar overfor alle våre medlemmer om å ta korona på alvor, men vi har og et ansvar om å kunne legge til rette for at barn, unge og voksne skal få det tilbudet vi har forpliktet å gi. Vi er et idrettslag som driver med fotball, og måten vi kan gjøre dette på i dag er ved organiserte treninger. Ta "litt" av hverdagen tilbake og tilby treninger som normalt. Den eneste forskjellen er at vi nå må holde AVSTAND på treningsfeltet, vi kan fortsatt trene på utholdenhet, avslutninger, formasjoner, finter og skudd. (Treninger foregår etter korona vett regler)

Men med å fjerne permitteringene kan alle trene på dette sammen, med trenere på feltet. Dere kan styrke samholdet og kameratskapet, selv om garderobekulturen må vente litt. Det skapes en sosial arena der dere kan samles flere ganger i uka, og forberede dere på det som forhåpentligvis skjer til høsten..... Kamp!! Dueller!! Finter!! Headinger!! MÅL MÅL MÅL!!! 

Da står mor og far på sidelinjen å heier på Peder som endelig er tilbake i sitt rette element, nemlig fotballbanen, for han skal jo bli proff. Først skal han bli topp scorer på A-laget til pors, bli kåret til året spiller, før han hentes til Eliteserien. Her går veien videre til Premier League...….

Dette er vår oppgave, bidra til å skape, utvikle og fullføre drømmer...

På denne måten er vi Positive, Offensive, Rause og Solide. Vi tar ansvar for de som er medlemmer og de som er ansatt hos oss.

Sammen skaper vi en arena hvor mennesker og fotball er i sentrum.

Heia de blå


-Styret