Fire på rad!

14.05.2017

Etter en trøblete start har Tommy Svindal Larsens gutter funnet vinnerformen. Lørdag ble Viking2 sendt hjem med et 5-1 tap i bagasjen. Dermed står vi med fire seire på de siste fire kampene for A-laget.

Pors var det førende laget fra avspark, men ballen ville seg ikke i mål før Granit Shala fikk drømmetreff fra 20 meter og curlet ballen i lengste kryss etter litt over halvspilt 1.omgang. Derfra og frem til pause hadde vi flere sjanser til å øke ledelsen, men det ville seg ikke før Sebastian Fredriksen headet Sondre Lindgren Larsen alene med keeper sekunder før hvilen - og sistnevnte sikkert plasserte ballen i mål.

Etter pause fortsatte vi å styre, men så fikk Viking2 tildelt straffespark, og reduserte fra 11 metern. De neste minuttene lot vi Siddisene styre spillet og skape halvsjanser, før Fredrik Næss og Mats Romsdalen entret banen og kjapt sendte oss opp i 3-1 og 4-1. Minuttet før full tid regisserte Roms nok en scoring, som han uegoistisk serverte til Tobias Lauritsen.

5-1 seier, og dermed har vi endelig plussmål på tabellen. Nå ser vi fremover til langtur mot Staal Jørpeland førstkommende helg, før vi tar i mot Odds BK i cupen 24.mai kl 18.00. 

Heia de blå!

Les hva lokalavisene skriver:

PD

TA

Varden