Et blått hjerte banker sterkere sammen

13.04.2020


Påska er snart over, og hverdagen kommer igjen snikende. En annerledes hverdag, en hverdag der hjemmeskole og hjemme kontor er blitt en del av våre liv, i hvert fall noen uker til. Vi har de siste ukene alle sammen vært med og sloss mot en usynlig fiende. Hvor ord som avstand og håndvask har vært/blitt våre sterkeste våpen. Til og med karantene og isolasjon har blitt brukt for å sloss mot denne usynlige fienden. Ingen vet hver den dukker opp eller er, men vi har alle bidratt i denne kampen i form av at felles norsk ord DUGNAD.

Vi som klubb har bidratt/bidrar i denne kampen, som jeg har skrevet tidligere. inntekter på over 1 million blir borte denne våren, vi satte derfor i gang et virtuelt lotteri som alle i Pors være med på. Dette vi gi oss inntekter til å drive klubben gjennom sommeren. Det har kommet trenere og sagt at de ikke skal ha betalt resten av året som deres bidrag til klubben, blir utrolig rørt når jeg hører slikt.

Takk til alle dere som har stilt opp som banevakt nå i påska, takk til alle som har sagt de kan bidra. Takk til alle som har solgt mange flere lodd en dere trenger. Vi kommer i tiden fremover til å trenge flere som kan stille opp på dugnad, vi skal installere granulat fanger både i sluser og rundt banen. Sette opp ballfanger bak det østmålet på bane 1. Bli med da vel 😊 Det som kan skje, er at du faktisk drikker en kopp eller to med kaffe eller spiser en vaffel for mye, eller kanskje treffer et elle to nye ansikter.

Dugnad har vi nå alle vært med på de siste ukene for hverandre, nå trenger vi i klubben DEG mer enn noen gang for å komme gjennom 2020.

Sammen kommer vi gjennom denne tiden.

Sammen er vi blå.

Sammen er vi PORS.

Vi jobber med å igjen åpne opp for «litt» organisert trening under de fotballvettreglene vi har og i tråd med FHI. Siden sesong start blir utsatt føler vi som klubb at det minste vi kan gjøre er å prøve å holde hjulene i gang med organisert og tilrettelagt trening som vårt bidrag.


Gert Willumsen

Leder PORS Fotball