Der ja!

16.05.2018

Vi inviterte til 16.maifest mot Urædd, og både publikum og laget innfridde da vi sikret årets første seier med 3-0 foran 522 fremmøtte tilskuere.

Urædd hadde på tross av en sterk seriestart prøvd å føre favorittstempelet over på oss, og det var ikke fritt for at det var en del nervøse porsere på tribunen og haugen ved avspark - noe som også preget kampens første del.

Etterhvert festet vi grepet på kampen, og det var alt annet enn ufjortjent da Victor Vindfjell dunket 1-0 i kassa etter 40 minutter. 

Etter hvilen la vi oss lavere, og lot Urædd ha mye ball, uten at Oliver Occean og hans angrepskamerater kom til de store sjansene. Isteden var det ligaens beste skuddfot, Kim Bentsen sin ja, som doblet ledelsen på et nydelig skudd halvspilt i andre omgang.

Urædd pushet på for en redusering, og byttet seg veldig offensive. Det ga rom for vår angrepstrio som bombet mot mål ved enhver anledning. Minuttet før slutt frispilte Sander Sjøstrøm Leo Gashi helt alene med keeper, og når han gikk ned lobbet Leo ballen elegant i nettet til 3-0 og hjemmeseier - og et kraftig byks på tabellen før helgens kamper.

Nå går vi med hodene hevet i morgendagens borgertog, og satser på tre nye poeng borte mot Sola om halvannen uke.

Heia de blå!