Comfort Hotel Porsgrunn blir ny gullsponsor

12.12.2018

I mars 2019 åpner Comfort Hotel Porsgrunn, men allerede nå har hotelldirektøren signert samarbeidsavtale med Pors Fotball for de to neste sesongene.

- Sammen skal vi gjøre hverandre gode, sier Teo K. Luisa og Tommy Svindal Larsen.

Som en del av samarbeidsavtalen vil Pors bruke hotellet som en møteplass, både internt og med andre sponsorer og samarbeidspartnere.

- Det er klart vi gleder oss til å samarbeide med og ta i bruk Grenlands flotteste hotell. Her vil vi ha muligheten til å ha sponsortreff, spillermøter og andre tilstelninger i helt andre fasiliteter enn det vi er vandt til. Det er sunt å komme seg ut av klubbhuset fra tid til annen for å bygge litt miljø, og jeg gleder meg spesielt til å se hotellets Champions League-rom, sier en fornøyd Tommy Svindal Larsen.

Han har gode relasjoner til hotelldirektøren fra tidligere, og ser frem til å samarbeide enda tettere.

- Teo vil drive hotellet etter gode og sunne verdier, akkurat som vi i Pors er opptatt av. Samtidig har han også solide erfaringer og kompetanse som både jeg, klubben og andre aktører vi jobber med kan lære veldig mye av, fortsetter han, og får hjelp fra sidemannen.

- Det handler mye om å utvikle Porsgrunn som by, og det tror jeg Pors og hotellet kan gjøre sammen. Nå har vi skrevet en to års avtale i første omgang, men jeg ser for meg at dette blir et langt og fruktbart samarbeid for begge parter. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, avslutter Teo K. Luisa.