Årets første tap for A-laget

03.03.2018

En brukbar og en svak omgang holdt ikke mot et opprykksjagende Oppsal. Dermed ble det tap 1-2 da Oslo-laget gjestet treningsbanen lørdag ettermiddag.

Vi kom best i gang og styrte spillet, men det var Oppsal som tok ledelsen, da de utnyttet en feil bakerst hos oss. I første omgang hadde vi ballen stort sett hele tida, uten å produsere mye mer enn halvsjanser - men det var likevel veldig fortjent da Christoffer Knutsen utlignet til 1-1 etter en corner like før pause.

Vi gjør to bytter i pausen, og innbytter Leo Gashi er centimeter fra å sende oss i ledelsen tidlig i andre omgang. Etter det faller vi og lar Oppsal ta over mye ball. De produserer likevel lite på oss, og det er et selvmål som må til før de kan gå opp i ledelsen igjen. Minuttet senere kan de øke ledelsen, men Anders Klemensson varter opp med en fantastisk reaksjonsredning.

1-2 ledelsen står seg kampen ut, på tross av et massivt press fra oss i sluttminuttene, hvor vi er svært nærme utligning.

Nå venter forhåpentligvis en stabil treningsuke, før Ørn Horten kommer på besøk neste helg. Da skal vi heve oss igjen.

Pors stilte: Anders Klemensson - Jonas Sandnes (Vegard Wrålid i 45 min), Ulf Riis, Vegard Kongsro - Daniel Lauritzen (Chenar Hama i 4 min), Kim Bentsen, Fredrik Dørsdal, Christoffer Knutsen (Håvard Halvorsen i 25 min) - Sondre Lindgren Larsen, Sander Sjøstrøm, Victor Vindfjell (Leo Gashi i 45 min).