Årets første poeng hjemme mot FK Tønsberg

21.04.2018

Kim Bentsen sikret ett poeng da han satte et straffespark i mål etter 59 minutter hjemme mot FK Tønsberg, etter det hadde vi flere muligheter til å avgjøre kampen - men alt i alt skal vi være fornøyde med uavgjort mot et godt bortelag.

Det var nemlig vestfoldingene som styrte spillet de første 45 minuttene, og en veldig god Anders Klemensson skal ha æren for at vi kun gikk til pause med 0-1.

Umiddelbart etter pause kom en Tønsberg-spiller alene igjennom, men nok en gang vartet banens beste spiller opp med en solid redning. Så endret kampbildet seg, og slagget i beina etter onsdagens lange cupkamp forsvant gradvis ut av beina på Pors-spillerne. Kim Bentsen reduserte på det nevnte straffesparket, og lagene byttet på å bølge i angrep den resterende halvtimen - hvor vi var nærmest scoring. Dessverre hadde FKT også en god keeper, og dermed ebbet det ut til poengdeling.

Nå skal vi ha en god treningsuke, med seriekamp mandag for reservene mot Ulefoss - før vi setter kursen mot Kristiansand og forhåpentligvis tre poeng mot Donn neste lørdag.

Vi jobber videre! Heia de blå!