2019 er historie...

31.12.2019

2019 er snart er som alle andre år i PORS, historie.

En historie som har skapt drømmer, utviklet samhold, kameratskap, lidenskap og ikke minst engasjement. En historie full av oppturer og nedturer, fremskritt og tilbakeslag. Historie er ikke noe vi får gjort noe med, men et verktøy for utvikling og lære. Et verktøy for å skape ny historie, men hvis en hele tiden bruker lærdommen fra historien til å løpe i et hamsterhjul, hva blir en da god på? Skal en våge å tenke nytt? Skal en våge å gå på tvers av hva alle mener? Skal vi satse på de unge?

Før dette året var slutt hadde jeg valgt å sette se SVÆR strek over 2019, men var det/ble det virkelig så ille? Svaret er NEI. Vi rykket ikke ned.... Noen kaller kanskje det for nedtur, ikke jeg. Vi berget plassen og grunnlaget for å bygge videre de neste årene. I sommer ble en prosess om innsparing satt i gang, vedtatt av styret, iverksatt og gjennomført av Ronald Bøgeberg. Takk, Ronald! Du og ditt team gjorde en fantastisk jobb. Hadde ikke dette sammen med andre sparetiltak blitt satt i gang hadde vi som klubb slitt med å få endene til å møtes. Takk til alle spillere og andre som har bidratt til at klubben har landet på begge bena i 2019. Vi er ajour med alle regninger, og har noen kroner på konto til å begynne 2020 med.

Takk til alle som har jobbet dugnad, takk til alle som kom på kamp, takk til alle trenere, takk til mamma og pappaer som stiller opp. Takk til kafeen, og en spesiell takk til Realf, du er rå. Takk til IF, med Dutte i spissen. TUSEN TAKK alle sammen.

I 2019 ble to nye A-lags trenere ansatt, de skal sammen med oss, bygge klubb, kultur, engasjement og resultater på sikt. Hvordan kommer vi dit? SAMMEN. Sammen er vi PORS, Sammen skaper vi PORS. Og ja, på denne veien vil flere forsvinne, og flere nye vil komme til.

Ja, vi må tørre å tenke annerledes, ikke alltid henge oss opp i hva andre tenker og mener. En ting er sikkert, en kommer ikke til å bli rik av å spille i Pors de neste årene.

Fra 2020 har vi fjernet treningskontingent for barn til og med 12 år, hvorfor ? For å senke terskelen for alle som vil spille fotball på Vessia, ikke alle har råd... Ikke alle tør si di ikke har råd.... Nå slipper de det, kom og prøv.

I 2020 skal vi tilby gratis frukt til alle PORS sine fotballspillere etter kamp og trening.

I 2020 har vi gratis inngang, hvorfor? Vi vil ha flere/alle på kamp.

I 2020 skal vi pusse opp i garderobene, fordi vi fikk tildelt 250 000 av sparebankstiftelsen DNB til dette.

Alt dette er vedtatt i 2019, så 2019 var et fantastisk år!

I 2020 skal vi være Positive, Offensive, Rause og Solide, GODT NYTT ÅR!

Gert Willumsen
Leder , PORS Fotball