FORDELER FOR DEG SOM ER PORSER

For spillere, medlemmer, supportere, sponsorer...ja, alle som er Porsere

Hvordan støtte Pors Fotball og samtidig få fordeler av det selv?

"VINN-VINN FOR ALLE PARTER" 

Det finnes en rekke muligheter for deg som ønsker å støtte Pors Fotball i hverdagen, uten at det koster deg skjorta - eller noe som helst. Bli med på å sponse klubben vår du også. 

Handle varer hos Maxbo Skien

Hvis du handler hos Maxbo Skien og oppgir kundenummer 9054752, eller sier du er fra Pors Grenland Fotball vil du få gode rabatter, i tillegg til at 5 % av summen du bruker vil gå tilbake til klubben vår.

Kjøp bil hos Gumpens Auto Grenland

Gumpens Auto blir snart vår nærmeste nabo, men er allerede en av våre største samarbeidspartnere. Gumpens Auto har et svært godt utvalg av nye og brukte Volkswagen, Audi og Nyttekjøretøy - og kjøper du bil hos dem mottar vi 500 kroner. Bare husk å si at du støtter Pors Grenland Fotball.

Kjøp og skift dekk hos Dekkspesialisten Porsgrunn  

Porsere gjør all vår dekkhandel og skifter dekk hos Dekkspesialisten Porsgrunn. Mye fordi vi får den beste servicen der, men også fordi vi får gode priser og 4 % av all handel tilbake til klubben. Husk å si at du støtter Pors Grenland Fotball.

Skift strømleverandør til Kragerø Kraft

Strøm er noe alle må ha, hvorfor ikke få det til en billig penge samtidig som du støtter Pors Grenland Fotball? For alle kunder som benytter Sponsorkraft: Pors Grenland Fotball til sin bolig eller fritidsbolig får vi 300 kroner årlig.

Skal din bedrift handle ny kopimaskin?

Kontorpartner Vestfold - Telemark er ny samarbeidspartner for Pors Grenland Fotball i 2017. En sentral del av avtalen er at vi mottar 3000,- pr maskinsalg Kontorpartner Vestfold - Telemark gjør når dette er Pors-relatert eller relatert til vår sponsorpool. Skal din bedrift handle ny kopimaskin? Husk å si at du støtter Pors Grenland Fotball.

Canal digital.

Benytt deg av årets beste dugnadstilbud, I samarbeid med Canal Digital og Upsport kan vi nå tilby deg markedets beste tilbud, samtidig som du støtter Pors med 680 kroner. Trykk på linken under for å lese mer om tilbudet: https://dugnad.upsport.no

Kjøp Pors Brød på SPAR PP-senteret.

Endelig er vi tilbake med eget brød i butikken. Pors Brød får du kun kjøpt på SPAR PP-senteret, og for hver gang du kjøper et brød så går tre kroner rett tilbake til Pors Grenland Fotball. Godt for deg, bra for oss. 

Gi oss din Grasrotandel

Grasrotandelen har vært en viktig inntektskilde for oss i mange år. Tipper du hos Norsk Tipping? Oppgi gjerne til tippekommiasjonæren at du ønsker å gi din grasrotandel til Pors Fotball:
TRYKK HER

Delta i Scoringsklubben

Alle som bidrar med minimum 10 kroner pr scoring i 2017, er med i trekningen av et gavekort på Elkjøp under vår hjemmekamp, til en verdi av 500,- 
I tillegg trekker vi ut tre heldige vinnere som får med seg en supporterpakke, bestående av sesongkort for 2018, og supportertøy.
Trykk på linken for å registrere deg på årets scoringsklubb: Klikk her

Last ned Pors APPen

Last ned Pors-appen. Din snarvei til vår hjemmeside. Pors-appen er helt gratis å laste ned, men for hver bruker som laster den ned så går en liten sum tilbake til klubben. Appen utvikles stadig, og fungerer som en snarvei inn til hjemmesiden vår - som oppdateres hyppig med nyheter og annen informasjon om klubben.          Last ned her:        Android               Apple

SPONSORVEGGEN
SPONSORVEGGEN

Få navnet ditt på Sponsorveggen

Vil du ha navnet ditt i gull på Pors Stadion? For 1500 kroner årlig foreviger vi ditt navn som Pors-supporter utenfor klubbhuset, og legger du på en 400 kr inkluderer vi ett sesongkort. Interessert? Send en mail til Post@porsfotball.no