FORDELER FOR DEG SOM ER PORSER

For spillere, medlemmer, supportere, sponsorer...ja, alle som er Porsere

Hvordan støtte Pors Fotball og samtidig få fordeler av det selv?

"VINN-VINN FOR ALLE PARTER" 

Det finnes en rekke muligheter for deg som ønsker å støtte Pors Fotball i hverdagen, uten at det koster deg skjorta - eller noe som helst. Bli med på å sponse klubben vår du også. 

Skal din bedrift handle ny kopimaskin?

Kontorpartner Vestfold - Telemark er ny samarbeidspartner for Pors Grenland Fotball i 2017. En sentral del av avtalen er at vi mottar 3000,- pr maskin solgt Kontorpartner Vestfold - Telemark gjør når dette er Pors-relatert eller relatert til vår sponsorpool. Skal din bedrift handle ny kopimaskin? Husk å si at du støtter Pors Fotball.

Gi oss din Grasrotandel

Grasrotandelen har vært en viktig inntektskilde for oss i mange år. Tipper du hos Norsk Tipping? Oppgi gjerne til tippekommiasjonæren at du ønsker å gi din grasrotandel til Pors Fotball:
TRYKK HER

Delta i Scoringsklubben

Alle som bidrar med minimum 20 kroner pr scoring i 2021, er med i trekningen av et gavekort på valgfri pizza fra Pizzabakeren under våre hjemmekamper. 

Trykk på linken for å registrere deg på årets scoringsklubb: Klikk her

SPONSORVEGGEN
SPONSORVEGGEN

Få navnet ditt på Sponsorveggen

Vil du ha navnet ditt i gull på Pors Stadion? For 1500 kroner årlig foreviger vi ditt navn som Pors-supporter utenfor klubbhuset, og legger du på en 400 kr inkluderer vi ett sesongkort. Interessert? Send en mail til Post@porsfotball.no